קינואה בדיקה

שאלה

כיצד ניתן להשיג אמרנט וקינואה לפסח הרי אין שום הכשר מיוחד עבורם, האם ניתן לקנות ללא הכשר, לברור היטב ולאכול בפסח ?

תשובה

בס"ד


שלום וברכת ד'

מי שאוכל מוצרים אלו (ספרדים שאין להם איסור קטניות, אשכנזים שאוכלים דברים שלא היו ידועים בעולם בשעה שנגזרה הגזרה) יכול לבדוק בעצמו שאין תערובת חיטה בקינואה. 


מועדים לשמחה

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ 

הרב יהודה הלוי עמיחי | ט"ו ניסן תשע"ז 23:03